Go Ahead Eagles gaat af voor eigen publiek

By | 17 november 2017

Go Ahead Eagles heeft zich vrijdagavond op eigen veld lelijk geblameerd. De moedeloze en machteloze Deventenaren moesten hun meerdere bekennen in het onverzettelijke FC Dordrecht. Met liefst 0-3 liet de ploeg van trainer Leon Vlemmings zich te kijk zetten.

De reacties van het ontevreden publiek lieten niets aan duidelijkheid te wensen over. Het ‘schaam je kapot’ schalde van de tribunes. 7.762 toeschouwers zaten er vrijdagavond nog in de Adelaarshorst. Het is niet onaannemelijk dat een groot deel daarvan op maandag 27 november, wanneer jong FC Utrecht op bezoek komt in Deventer, besluit thuis te blijven.

Van herstel na de nederlaag bij Telstar was absoluut geen sprake. Er was voor het fantasieloze Go Ahead Eagles geen doorkomen aan tegen de compact staande Dordtse defensie.

Bliek bracht de bezoekers na 28 minuten aan de leiding. Met de 0-2 van Duarte Lopes (77.) viel het doek definitief voor de zwakke thuisploeg. Waarna Hamer (83.) optrad als de spreekwoordelijke man en de laatste klap uitdeelde.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *