csv Apeldoorn bedwingt koploper Excelsior ‘31

By | 18 november 2017

csv Apeldoorn wist eindelijk weer eens te winnen in de Hoofdklasse B. Uitgerekend tegen koploper Excelsior ’31 was het zaterdag prijs. Na zes competitiewedstrijden zonder zege betekende de 3-0 tegen de Rijssenaren een welkome opsteker voor trainer Jürgen Schefczyk en zijn manschappen.

Behalve dat een gedisciplineerd spelend csv de gasten redelijk in bedwang hield, hield het eveneens voor de tweede keer in de huidige voetbaljaargang de nul. Voor de verandering zat het ook eens mee. De paal stond na achttien minuten een voorsprong voor Excelsior ’31 in de weg na een uithaal van Cem Köse.

In de laatste minuut voor rust en de eerste minuut na rust legden de Apeldoorners de basis voor hun eerste thuiszege van het seizoen. Maarten Boeve liet na zijn openingstreffer in de 44e minuut de pauzethee lekkerder smaken. Binnen een minuut na het begin van de tweede helft verdubbelde Sander Krijns de voorsprong.

In de blessuretijd strafte de scherpe Krijns een slippertje van Excelsior ’31-keeper Melvin Koetsier af voor de 3-0 eindstand.