Albatross heeft te veel moeite met scoren

By | 19 november 2017

Albatross heeft op eigen veld niet kunnen winnen van Witkampers. Op sportpark Ugchelen namen de bezoekers uit Laren zondagmiddag de drie punten mee terug naar huis: 0-2.

Witkampers schoot voortvarend uit de startblokken. Al na twee minuten passeerde Marsman Albatross-keeper Jeroen Streppel. Het elftal van Apeldoorner Gerrit Brouwer hield de druk er in de eerste helft behoorlijk op, maar richtte geen verdere schade aan. Joren Waardenburg kwam zelfs dicht bij de gelijkmaker, maar zag zijn vrije trap uiteenspatten op de lat.

In de tweede helft trok de thuisploeg het initiatief wat meer naar zich toe. Niet voor het eerst brak het gemis aan scorend vermogen Albatross op. Slechts zes keer in zes wedstrijden troffen de manschappen van trainer Wilco Woutersen dit seizoen doel. De zo noodzakelijke zevende treffer kwam daar niet bij. Het Ugchelense offensief liep op niets uit. De tweede goal voor Witkampers brak het verweer van Albatross definitief.