WSV verslaat Robur in Apeldoornse voetbalderby

By | 26 november 2017

De Apeldoornse voetbalderby in de tweede klasse J tussen WSV en Robur et Velocitas eindigde zondagmiddag in het voordeel van de thuisploeg. Op de Voorwaarts stonden na 90 minuten zon, regen en hagel de cijfers 3-1 op het scorebord.

WSV had na de nederlaag bij hekkensluiter Epe wat goed te maken. Het schoot gretig uit de startblokken. Over de vleugels bezorgden Rachid Boughalab en Ife Oduguwa de Robur-backs handenvol werk. Met zijn 1-0 in de 28e minuut zette Oduguwa het elftal van trainer Roberto Klomp op het winnende spoor.

Ex-WSV’er Leon de Bok bracht de bezoekers kort na de hervatting terug in de wedstrijd. WSV beschikte echter over de langste adem. Mitchel Telnekes (81.) en Toby Kuhnen (87.) lieten voormalig WSV’er Marvin de Bont in de Robur-goal in de slotfase nog tweemaal kansloos.