Wegsturen Dennis Bekking lost helemaal niets op

By | 27 november 2017

Wanneer het bestuur van Go Ahead Eagles een shockeffect dacht te bewerkstellingen door technisch manager Dennis Bekking te ontheffen van zijn taken met betrekking tot het eerste elftal, dan is het niet in die opzet geslaagd.

Bekkings ‘degradatie’ lost niets op. Maandagavond tegen jong FC Utrecht was het opnieuw huilen met de pet op in de Adelaarshorst. Enige positieve aan het treurspel in twee delen dat beide ploegen opvoerden, was dat Go Ahead Eagles niet voor de vierde keer op rij verloor. Het bloedeloze en doelpuntloze 0-0 gelijkspel leverde de niet bepaald van vertrouwen overlopende thuisploeg in elk geval een puntje op.

Een deel van de 6.118 toeschouwers die toch nog waren gekomen, vond dit duidelijk te weinig. Zij eisten luidkeels het vertrek van trainer Leon Vlemmings.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *