Zaalvoetballers WSV missen te veel kansen: 6-7

By | 23 december 2017

Acht dagen na de verrassende zege bij landskampioen ’t Knooppunt leverde de WSV/FSG Academy de in Amsterdam behaalde bonuspunten alweer in. Door te verliezen van concurrent ZVV Volendam lieten de Apeldoorners een enorme kans laten liggen om afstand te nemen van de onderste plaatsen in de eredivisie zaalvoetbal.

De thuisploeg kreeg zaterdagavond in sporthal Zuiderpark meer dan voldoende kansen om het duel tegen ZVV Volendam ruimschoots in z’n voordeel te beslissen. Zo moeilijk als de WSV’ers de scoringsmogelijkheden benutten, zo makkelijk incasseerden ze de tegengoals.

WSV/FSG Academy zette een 3-4 achterstand bij rust vroeg in de tweede helft wel om in een 5-4 voorsprong. Het gaf die voorsprong bijna even snel weer uit handen. Een alles-of-niets offensief met captain Samir Makhoukhi als vliegende keep mocht niet baten. Eindstand: 6-7.

Coach Anouk Roest werd halverwege de tweede helft door de scheidsrechter naar de tribune gestuurd wegens commentaar op de leiding. De led-boarding, die in de eerste helft was uitgevallen, functioneerde na de pauze wel weer naar behoren.