Koploper Beekbergen houdt voorsprong vast

By | 28 januari 2018

Beekbergen heeft prima zaken gedaan aan de kop van de vierde klasse G. De lijstaanvoerder besliste aan de Veldhofweg de topper tegen SV Twello met 3-2 in zijn voordeel.

In de beginfase lieten de bezoekers uit Twello het betere voetbal zien. De thuisploeg legde echter een dodelijke effectiviteit aan de dag. Door doelpunten van Timo Bakker (20.), Cas Mulder (25.) en de clubtopscorer Dennis van Engeland (44.) ging de formatie van trainer Chris Verbeek met een comfortabele 3-0 de rust in.

In de tweede helft beperkte Beekbergen zich tot het verdedigen van die voorsprong. In het laatste kwartier mocht SV Twello door toedoen van Max Smaal nog twee keer tegen scoren. Tot een gelijkmaker kwam het niet meer.

In de rangschikking bouwde Beekbergen z’n voorsprong door dit resultaat verder uit. De zege betekent dat de verliezende Twellonaren behalve twee wedstrijden minder gespeeld inmiddels vijf verliespunten meer hebben dan de koploper.