Go Ahead Eagles houdt ook tegen Jong AZ de nul

By | 12 maart 2018

Of die 28 Go Ahead Eagles-supporters die met de bus naar Wijdewormer waren afgereisd een genoeglijke maandagavond beleefden, valt te betwijfelen. Positief uit Deventer zicht was in elk geval dat de uitwedstrijd bij Jong AZ géén nederlaag opleverde en dat keeper Sonny Stevens voor de tweede keer binnen vier dagen de nul hield.

Best was het niet wat de reserves van de Alkmaarse bekerfinalist en Go Ahead Eagles het handjevol toeschouwers op het fraaie maar sfeerloze AFAS Trainingscomplex voorschotelden. Jong AZ, dat nog een minieme kans had op de derde periodetitel, liet halverwege de tweede helft de beste mogelijkheid om te scoren onbenut. Een opgelegde kans van dichtbij was aan Ilias Bel Hassani echter niet besteed. Rick Ketting en doelman Sonny Stevens redden in eendrachtige samenwerking op de doellijn. Verder gebeurde er in 90 minuten bar weinig voor beide doelen.

Met het oeverloze gebrei dat het op de mat legde, schoot Go Ahead Eagles geen steek op. Na 75 minuten stelde Stefano Beltrame AZ-keeper Nick Olijk met een venijnige uithaal voor de enige keer serieus op de proef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *