Toeschouwers zien af in koude Adelaarshorst

By | 16 maart 2018

De supporters van Go Ahead Eagles blijft dit seizoen weinig bespaard. Vrijdag kwam het eens niet door het barre spel van de thuisploeg. Tegen Telstar zorgde vooral de bitterkoude oosterwind ervoor dat de de 6.788 getrouwen in het stadion 90 minuten lang moesten afzien.

Volgens weerplaza.nl lag de gevoelstemperatuur rond de klok van tien uur, kort nadat scheidsrechter Pérez het duel in de Jupiler League had afgefloten, op vijf graden onder nul. Een pretje was het niet voor de aanwezigen.

De strijdlust waarmee Go Ahead Eagles aan de vierde periode begon, was daarentegen hartverwarmend. Drie punten leverde het niet op. Na de overwinning op Jong Ajax en het gelijke spel bij Jong AZ, kwam de ploeg van trainer Jan van Staa tegen Telstar niet verder dan een 1-1 remise.

Uit een klutssituatie scoorde Givan Werkhoven na 18 minuten van dichtbij de 1-0. Vier minuten na de hervatting bracht Novakovich de bezoekers uit Velzen-Zuid op gelijke hoogte.