Derde helft na Barça-duel te veel van het goede

By | 28 april 2018

Vandaag 3 jaar geleden

Drie jaar geleden vergezel ik een alom gerespecteerde Apeldoornse amateurvoetbaltrainer enkele dagen naar Spanje op een van zijn scoutingstripjes. Een avondje Mestalla krijgt een spetterend vervolg in Camp Nou. Zo’n Messi-show live meebeleven blijft toch het mooiste dat er bestaat,

Op Jornada 34 van la Liga BBVA wervelt Barça als vanouds. Het rolt het arme Getafe helemaal op. Al na één helft is de buit binnen. Na 47 minuten staat de eindstand op het scorebord. Bij 6-0 vindt Barça het welletjes en neemt het gas terug. Een afstraffing met dubbele cijfers blijft de bezoekers derhalve bespaard. De doelpuntenmakers: Messi (2), Suarez (2), Neymar en Xavi. Voorwaar geen verkeerd lijstje met namen.

Om in aansluiting op de wedstrijd nog even een foto weg te brengen naar Badalona, blijkt bij nader inzien een wat minder geslaagd idee. Zo’n inspannende derde helft wordt op mijn leeftijd een beetje te veel van het goede…

28 april 2015 Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *