Karrenbelt: ‘We hadden met dubbele cijfers kunnen winnen’

By | 1 september 2018

Op de avond voorafgaand aan de confrontatie tussen hun clubs waren beide trainers elkaar bij hun gezamenlijke liefde WSV al tegen het lijf gelopen. Zaterdag kende SV Urks Apeldoornse oefenmeester Richard Karrenbelt weinig mededogen met zijn csv Apeldoorn-collega Jeroen Burghout. “Ik gun Jeroen het beste, alleen nu niet.”

De drie punten die zijn Urkers mee naar huis namen, stemden de trainer uiteraard tot tevredenheid. Over het grote aantal kansen dat zijn team had laten liggen, was Karrenbelt minder te spreken. “Vorig jaar begonnen wij met twee punten uit de acht wedstrijden. Dat doen we nu dus al beter. Maar als je het heel realistisch bekijkt, hebben wij wel vijftien kansen gehad. De jongens zijn daarom teleurgesteld dat we er maar met 4-2 afgaan. Het had wel 8-2 kunnen worden voor ons.”

Er viel volgens Karrenbelt niets af te dingen op de zege van SV Urk. “Die eerste tegengoal viel doordat wij niet goed doordekten. Wij zijn dan wel zo stabiel dat we ons daar niet gek door laten maken. In de tweede helft had het richting de dubbele cijfers gemoeten”, aldus Karrenbelt, die zich ondanks het overtuigende optreden van zijn manschappen niet te vroeg rijk rekent. “In deze Hoofdklasse moet je elke week op de toppen van je kunnen spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *