Herfstachtig tussendoortje bij Jong Vitesse – HFC

By | 20 november 2018

Vandaag 2 jaar geleden

Het komt er weinig van. Ik kan nou eenmaal niet overal tegelijk naartoe. Anders sluit ik niet uit vaker naar Papendal te rijden om jong Vitesse te zien voetballen.

Wanneer ik in het weekend eens ergens toevallig bij een wedstrijd langs de lijn plaatsneem, gebeurt dat bij voorkeur toch meestal bij een amateurpotje in eigen dorp. Enkel in inhaal- of bekerweekenden wijk ik weleens uit naar vreemd grondgebied. Al gebeurt dat slechts heel sporadisch.

Twee jaar geleden is zo’n dag. Seizoen 2016-2017. Veertiende speelronde Tweede divisie. Jong Vitesse verslaat de Koninklijke HFC met 2-0. Een gure herfstmiddag op Papendal. En de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik het niet echt warm heb gekregen van wat beide ploegen me voorschotelen.

20 november 2016 Arnhem

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *