Vandaag 23 jaar geleden

By | 8 januari 2016

In het pre-Ryanair- of –EasyJet-tijdperk betekende voetballen kijken in Engeland een tijdrovende bezigheid. Maar ja, als liefhebber moet je er wat voor overhebben. Vrijdag de nachtboot pakken vanuit Hoek van Holland. Zaterdagnacht terug vanuit Harwich. Weinig tot geen slaap. Pas zondag in de loop van de middag lichtelijk gesloopt back home. Ofwel 40 tot 45 uur onderweg om Ipswich Town op Portman Road 90 minuten lang tegen Oldham Athletic te zien ploeteren. The Latics ploegden de Tractor Boys die januarimiddag in East Anglia met 1-2 van hun eigen pitch.
Het is vandaag de dag nauwelijks voor te stellen, tijdens het eerste seizoen van de Premier League trapten beide clubs onbekommerd een balletje mee in de hoogste Engelse speelklasse. Dat dan weer wel.

9 januari 1983 Ipswich Town – Oldham Athletic

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *