Rood voor Mertens na schwalbe

By | 20 januari 2016

Oud-AGOVV’er Dries Mertens beleefde met AS Napoli een beroerde avond in de Coppa Italia. De kleine Belg vloog met zijn werkgever niet alleen uit het bekertoernooi, hij vloog er ook zelf voortijdig af…

In de slotfase kreeg Mertens zijn tweede gele kaart toen hij met iets te opzichtige fopduik een penalty probeerde uit te lokken. De Napolitanen verloren het kwartfinaleduel in het eigen San Paolo stadion met 0-2 van Inter.

Nacer Chadli, Mertens maatje uit gezamenlijke AGOVV-tijden, bekerde in Engeland met zijn club Tottenham Hotspur wél verder. In de replay tegen Leicester City boekten de Londenaren een 0-2 zege. Chadli scoorde woensdagavond in Leicester de tweede Spurs-goal. In de vierde ronde in de strijd om de FA Cup mag Tottenham op bezoek bij Colchester United, uitkomend op het derde Engelse profniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *