Naar Alkmaar voor interview met Demy de Zeeuw

By | 22 maart 2017

Vandaag 8 jaar geleden

Tussen 2008 en 2010 schrijf ik met zekere regelmaat artikelen voor de Eagleskrant. Ik interview in die periode de nodige voetballers van Go Ahead Eagles. Zowel spelers die op dat moment deel uitmaken van de selectie als ook oudgedienden. In maart 2009 schuif ik in Alkmaar aan bij Demy de Zeeuw .

Ik heb met hem afgesproken voor aanvang van de wedstrijd tussen AZ, waar de Apeldoorner dan onder contract staat, en Feyenoord. De Zeeuw mist de bewuste wedstrijd vanwege een schorsing, ikzelf ben in het bezit van een ticket. Zo kan ik dus mooi het een met het ander combineren.

Apeldoorns meest succesvolle voetballer aller tijden verwacht me een uur voor aanvang in het perscentrum van het DSB stadion. Vanwege een file bij Muiderberg dreig ik te laat te komen, maar met wat kunst en vliegwerk gaat het allemaal goed. Demy, met de Alkmaarders op weg naar de landstitel, vertelt vrijuit over Go Ahead Eagles, AZ en het Nederlands elftal. Op een toezegging in de toekomst ooit nog eens het shirt van Go Ahead Eagles aan te trekken, wil hij zich nochtans niet laten vastpinnen.

22 maart 2009 Alkmaar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *