Trainer Laudrup dé vedette van RCD Mallorca

By | 21 juli 2017

Vandaag 6 jaar geleden

In de voorbereiding op een nieuw voetbalseizoen kom ik elke zomer van alles en iedereen tegen. Niet ver van huis loop je in de betrekkelijke anonimiteit van achterafveldjes soms zo maar beroemdheden tegen het lijf.

Voor aanvang van het seizoen 2011-2012 is de trainer dé vedette van de koninklijke sportclub uit Mallorca. Michael Laudrup moet de sportieve trots van de Balearen tot grote hoogten doen stijgen in de Priméra División.

Een deel van RCD Mallorca’s preparatie vindt plaats in Nederland. Op de Veluwe zet de Deense vedette van weleer met zijn nieuwe werkgever de puntjes op de i. Zo kan het dus gebeuren dat de begenadigde technicus die in de jaren ’80 en ’90 het publiek in het Stadio Comunale van Turijn, Camp Nou én Bernabeu met zijn dribbels in vervoering brengt op een zomerse donderdagavond in 2011 haast onopgemerkt over het veld wandelt van Sportpark de Putter Eng.

Ver weg van de glamour van de hoogste Spaanse speelklasse werken Laudrup c.s. op het terrein van SDCP een oefenpotje af tegen FC Zwolle. Altijd lastig…

 

21 juli 2011 Putten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *