Wedstrijd duurt opnieuw te lang voor GA Eagles

By | 2 september 2017

Go Ahead Eagles blijft ook na drie wedstrijden op de eerste competitiezege wachten. Uit bij Helmond Sport verspeelde de eredivisiedegradant in de blessuretijd een 0-1 voorsprong.

Eigenlijk kregen de Deventenaren ook met de uiteindelijke 1-1 meer dan ze verdienden. De equipe van trainer Leon Vlemmings had het in hoofdzaak aan de uitblinkende Sonny Stevens te danken dat ze er tot en met de 89e minuut aan mocht denken om de drie punten mee naar huis te nemen.

Het fletse Go Ahead Eagles gaf vrijdagavond in Helmond geen vervolg aan de sterke tweede helft van een week eerder tegen NEC. Dankzij Leon de Kogel kwam het niettemin in de 29e minuut op 0-1.Gyvan Werkhoven had kort voor het verstrijken van de officiële speeltijd de 0-2 op z’n schoen. Helmond Sports keeper Stijn van Gassel lag echter hinderlijk in de weg op de inzet van De Kogels vervanger. De rebound werd door Sam Hendriks uit buitenspelpositie over de lijn gewerkt. Uit de tegenstoot slaagde Jordy Thomassen erin Stevens alsnog te verschalken