WWNA blijft SV Orderbos eenvoudig de baas

By | 1 oktober 2017

WWNA heeft zondagmiddag een eenvoudige 0-3 zege behaald in de uitwedstrijd bij SV Orderbos. Na een vroege openingstreffer lieten de bezoekers uit Wenum-Wiesel de thuisploeg lang hopen op een goede afloop. Pas in de slotfase nam de ploeg van trainer Bernard van Werven definitief afstand.

Beide clubs hadden hun eerste competitiewedstrijd verloren. Het nog zonder de geblesseerd toekijkende Dominique Vos spelende SV Orderbos kreeg na de 6-1 zeperd in Beekbergen opnieuw een gevoelige dreun te verwerken.

Al na vijf minuten zette Nick Agten het elftal van coach Ben Kanselaar op achterstand. Over de 0-1 bij rust mocht SV Orderbos zich absoluut niet beklagen. Gezien het grote aantal gemiste kansen had WWNA de wedstrijd al in het restant van de eerste helft definitief in z’n voordeel moeten beslissen.

Pas acht minuten voor het einde maakte Mickael Koller met de 0-2 aan alle onzekerheid een einde voor de gasten. Kollers tweede en WWNA’s derde doelpunt drie minuten later bepaalde de eindstand op 0-3.