Eagles blameren zich op Sportpark de Eikelhof

By | 13 december 2017

Vandaag 1 jaar geleden

Heeft het te maken met kwaliteit? Komt het door een gebrekkige mentaliteit? Of betreft een combinatie van beide? Hoe het ook zij, tijden zijn voorbij dat profvoetballers – of wat daarvoor moet doorgaan – met twee vingers in de neus oefenpotjes tegen amateurclubs in hun voordeel beslissen.

Go Ahead Eagles bakt er exact een jaar geleden helemaal niets van op een koude dinsdagavond in Bennekom. Met 3-2 verliezen van de plaatselijke zaterdageersteklasser mag gerust worden gerangschikt onder de noemer blamage.

De eredivisionist treedt een jaar geleden dan wel niet op volle oorlogssterkte aan. Met Erik Cummins, Lars Lambooij, Kenny Teijsse, Kevin Brands, Henrik Ojamaa, Leon de Kogel en Mo Hamdaoui staan er maar liefst zeven spelers op het veld die tot de A-selectie behoren. Daarnaast draait de kleine Engelsman Daniel Crowley, een talent van Arsenal, proef. Normaal gesproken moeten deze broodvoetballers toch in staat worden geacht een eersteklasser eenvoudig op zij te zetten.

De heren profs zijn op Sportpark de Eikelhof nogal moeilijk in beweging te krijgen. Na ruim een kwartier gaan de Jürgen Schefczyk gecoachte Bennekommers al met 3-0 aan de leiding. De twee Deventer tegendoelpunten in de tweede helft veranderen niets aan het beschamende optreden van de profs.

13 december 2016 Bennekom

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *