AGOVV sneeuwt onder op sneeuwvrij veld: 1-6

By | 16 december 2017

Serious Request werpt z’n schaduw nadrukkelijk vooruit. Er valt in Apeldoorn met geen mogelijkheid aan te ontkomen.

Omdat enkele enthousiastelingen het een leuk idee vonden om in het kader van de inzamelingsactie een elftal van de Gemeente Apeldoorn een balletje te laten trappen tegen oud-AGOVV, werden kosten noch moeite gespaard om het kunstgras op sportpark Berg en Bos sneeuwvrij te maken.

Enkele honderden meters verderop ging het Hoofdklasseduel tussen csv Apeldoorn en Eemdijk niet door. Mede dankzij de inspanningen van de gemeentelijke sneeuwruimers kon er aan de Laan van Spitsbergen wél worden gevoetbald. Al zal menigeen inmiddels betreuren dat het competitieduel in de tweede klasse G van de Blauwen tegen de Valleivogels niet ook werd afgelast. De Gemeente Apeldoorn schoot met deze actie nadrukkelijk zijn doel voorbij…

Op het sneeuwvrij gemaakte kunstgras sneeuwde AGOVV op deze voor de speciale gelegenheid tot Super Saturday omgedoopte zaterdagmiddag opnieuw flink onder. De manschappen van trainer Hans uit den Bogaard kregen met 1-6 een gevoelige aframmeling . Door deze nederlaag sluit AGOVV het kalenderjaar 2017 af met de rode lantaarn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *