Csv Apeldoorn komt zonder kleerscheuren weg

By | 21 april 2018

Csv Apeldoorn heeft de uitwedstrijd bij Excelsior ’31 zonder kleerscheuren doorstaan. Hoewel trainer Jeroen Burghout achteraf vrede kon hebben met het resultaat, bracht de 0-0 op sportpark De Koerbelt de veilige haven niet dichterbij voor de Apeldoornse zaterdaghoofdklasser.

In de blessuretijd kaapten de bezoekers zelfs nog bijna de volle buit weg uit Rijssen. Excelsior-keeper Melvin Koetsier ging evenwel succesvol languit om de inzet van Steven van Es te keren.

Een csv-zege zou het wedstrijdbeeld ook enig geweld hebben aangedaan. De thuisploeg had in 90 minuten veruit de meeste en de beste doelkansen.  De offensieve afdeling van coach Peter Wesselink sprong nochtans te onzorgvuldig om met de geboden mogelijkheden, terwijl csv-doelman Patrick Jansen eveneens een aantal keren hinderlijk in de weg lag.

De gasten kwamen in aanvallend opzicht nauwelijks uit de verf.