Seizoen nog altijd niet voorbij voor Albatross

By | 17 juni 2018

Het seizoen 2017-2018 wordt er voor Albatross eentje van de lange adem. Na de 1-2 nederlaag tegen Turkse Kracht Deventer is van degradatie naar de vierde klasse vooralsnog nog altijd geen sprake. Na drie nacompetitieduels krijgt het seizoen opnieuw een staartje.

De kans om zich al veilig te spelen liet de ploeg van trainer Wilco Woutersen zondagmiddag tegen het geslepen Turkse Kracht aan zich voorbij gaan. Op de hobbelige grasmat in Ugchelen maakte captain Sander van Hal een 0-1 achterstand nog wel ongedaan. Een tweede goal van de Deventenaren kon de thuisclub niet gelijk trekken.

Doordat Sportclub Enschede afgelopen week het eerste elftal terugtrok mag Albatross met Juventa ’12, VIOS Beltrum en GVA gaan strijden om de opengevallen plek in te nemen. Donderdagavond krijgt de formatie uit Ugchelen bij Juventa ’12 in Wierden een eerste herkansing.

Bij verlies degradeert Albatross naar de vierde klasse en is het seizoen voorbij. Bij winst kan op zondag 24 juni in een thuiswedstrijd tegen de winnaar van de tweestrijd tussen VIOS Beltrum en GVA het derdeklasseschap alsnog worden veiliggesteld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *