Zoon van de trainer laat zijn broek zakken

By | 12 november 2018

Vandaag 7 jaar geleden

Zoveel spraakmakends gebeurt er doorgaans niet op de voetbalvelden in Apeldoorn en omgeving. Als dan al eens iemand in een opwelling zijn broek laat zakken, dan praat natuurlijk meteen het hele dorp erover.

Om zijn doelpunten zullen csv-supporters hem zeker niet herinneren. Op de inzet van Denny van Loen valt weinig aan te merken, als goalgetter maakt hij zijn vooraf aangekondigde faam nauwelijks waar in het Orderbos.

De wijze waarop hij ‘scoort’ tegen Nunspeet blijft bij veel bezoekers van de wedstrijd in kwestie nochtans altijd in de herinnering voortleven. Dat de beelden nadien worden weggelaten uit de samenvatting van de bloedeloze partij voetbal op de website van de club, verandert niets aan wat de aanwezigen te zien kregen.

Al is het bij nader inzien niet bijster slim wat de zoon van de trainer doet nadat hij als gevolg van een rode kaart voortijdig naar de kant moet. Van Loen junior reageert op z’n zachtst gezegd nogal onorthodox op wat hij van enkele heilige boontjes uit Nunspeet naar het hoofd geslingerd krijgt.

Hij kan zich niet beheersen, dient de schreeuwers van repliek door zijn broek te laten zakken en zijn achterwerk te tonen. Hij laat zich daarmee niet van z’n beste kant zien.

Tsja, voetbal is en blijft emotie…

12 november 2011 Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *