Manenschijn wil kater wegspoelen met Draisma Dynamo

By | 11 mei 2020

Nico Manenschijn heeft zich als twaalfde speler voor het seizoen 2020-2021 verbonden aan de Stichting Topvolleybal Dynamo. De 25-jarige Deventenaar begint alweer aan zijn vijfde seizoen in Apeldoornse dienst.

Afgelopen seizoen stelde Manenschijn in het shirt van Draisma Dynamo onder bewijs zowel in de diagonaal als op het midden nadrukkelijk zijn mannetje te staan. Tijdens de voortijdig beëindigde reeks wedstrijden in kampioenspoule nam hij zijn door blessures aangeslagen ploeg meermaals op sleeptouw. De allrounder zet alles op alles om in het nieuwe volleybaljaar de kater van de misgelopen landstitel weg te spoelen.

“Ik ben blij dat ik voor het vijfde jaar bij Draisma Dynamo aan de slag kan. Ik vind het super dat het team grotendeels intact blijft. Afgelopen jaar heb ik het super naar m’n zin gehad. Het is jammer hoe het eindigde in verband met de coronacrisis. Hopelijk kunnen we straks weer normaal aan de slag. Een keuze tussen mijn maatschappelijke carrière en het volleyballen is voor mij echt nog niet te maken. Ik verheug me er daarom op om het weer te kunnen combineren”, ziet de als fysiotherapeut werkzame volleyballer er naar uit om weer wat om handen te hebben.

Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, hoopt dat Manenschijn zijn vorm van het vorige seizoen meeneemt naar de herstart van de eredivisie. “Nico heeft in het afgelopen seizoen aangetoond hoe ook iets oudere en ervarene spelers zich nog altijd kunnen verbeteren.”

Volleybalkrant.nl maandag 11 mei 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *