Paal staat zege GA Eagles op NEC in de weg

By | 25 augustus 2017

Go Ahead Eagles heeft zich gedeeltelijk hersteld van de valse start in de Jupiler League. In eigen huis hielden de Deventenaren vrijdagavond aan het duel met titelfavoriet NEC één punt over. Het duel van de eredivisiedegradanten eindigde 1-1.

Al na elf minuten openden de bezoekers voor 8.324 toeschouwers door Arnaut Groeneveld de score. De gelijkmaker van Go Ahead Eagles liet niet lang op zich wachten. Drie minuten later bracht Sam Hendriks de thuisploeg weer naast de bezoekers.

In de tweede helft was de Go Ahead Eagles duidelijk de bovenliggende partij. Sam Hendriks kwam het dichtst bij de winnende goal. De paal stond een meer dan verdiende zege voor het elftal van trainer Leon Vlemmings echter in de weg.

In tegenstelling tot het verloren openingsduel in Maastricht had Go Ahead Eagles, dat aanvoerder Xandro Schenk centraal achterin zag terugkeren na een schorsing, de zaakjes verdedigend redelijk voor elkaar.

Tegenvaller aan Deventer kant was het vroege uitvallen van Sjoerd Overgoor met naar zich liet aanzien een hamstringblessure.