Apeldoorns onderonsje jaar geleden ook prooi WSV

By | 27 november 2017

Vandaag 1 jaar geleden

Wel toevallig dat één jaar min één dag later dezelfde Apeldoornse voetbalderby wederom wordt gespeeld. Het enige verschil is dat Robur et Velocitas en WSV een jaar geleden in Kerschoten tegenover elkaar staan.

De winnaar is wel dezelfde. De bezoekers van de Voorwaarts zegevieren met het kleinst mogelijke verschil. De vroege goal van Toby Kuhnen helpt WSV aan de zege aan de Anklaarseweg.

Na rust wordt het behoorlijk billen knijpen om de voorsprong vast te houden voor de pupillen van het trainersduo Klomp en Brouwer. De favoriet staat bijna de hele tweede helft met de rug tegen de muur. Robur et Velocitas kan niet doordrukken en eindigt de derby bovendien met slechts negen man. Het noodgedwongen moeten vervangen van een speler, terwijl trainer Willem Mulderij zijn wisselcontingent al heeft verbruikt, én een rode kaart speelt de gasten in de slotfase in de kaart.

27 november 2016 Kerschoten

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *