Overstappen op het station van Marrakech

By | 30 mei 2018

Vandaag 1 jaar geleden

Het verplaatsen van de vriendschappelijke interland van het Nederlands elftal in Marokko van Cassablanca naar Agadir brengt enkele probleempjes van logistieke aard met zich mee.

Aangezien de vlucht naar Cassablanca al was geboekt, komt er nog een binnenlandse reis (v.v.) van pak ‘m beet 500 kilometer bovenop als toegift. Nou zegt de KNVB toe de extra reiskosten naar Agadir te vergoeden, je moet er wel eerst nog eventjes zien te komen…

In het gezelschap van de clubfotograaf van Go Ahead Eagles, een erkend globetrotter, ga ik de uitdaging aan. Met de trein en de bus. Een avontuur van 1001 nacht. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het openbaar vervoer ter plaatse me honderd procent meevalt. Al verloopt de treinreis vanaf Casa Voyageurs naar Marrakech nou niet bepaald in sneltreintempo.

Na drieënhalf uur volgt de overstap op het Gare de Marrakech. Van daaraf neemt de busreis voor de resterende 230 kilometer nog eens bijna vier uur in beslag.

30 mei 2017 Marrakech

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *