Vandaag 6 jaar geleden

By | 10 januari 2016

Jerez de la Frontera geniet vooral bekendheid vanwege zijn sherry. Nou, sherry was het allerminst wat er die ochtend en middag in 2010 vanuit de geopende hemelsluizen boven Andalusië kwam zetten. Nat was het daarentegen zeer zeker. Er leek geen einde aan te komen. Gelukkig werd de angst voor een afgelasting van de wedstrijd Xerez CD tegen Valencia niet bewaarheid. Wonder boven wonder stopte de regen alsnog. Al hield keeper Renan van de thuisploeg het niet droog op de soppige grasmat van het Estadio Chapin. Het Valencia van Mata, Silva en Villa gaf voetballes (1-3).
Na slechts één seizoen behoorde het lidmaatschap van de voetballers uit de Zuid-Spaanse sherrystad aan de Primera División al weer tot het verleden. Xerez eindigde dat jaar troosteloos onderaan. Valencia besloot het seizoen als derde. Als best of the rest. Ruim achter het ongenaakbare duo Barcelona en Real Madrid

10 januari 2010 Xerez CD – Valencia CF

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *