Basisspeler Berghuis bekert verder met Watford

By | 10 januari 2016
Steven Berghuis Apeldoorn Nederlands Elftal

Steven Berghuis heeft zich zaterdag met Watford geplaatst voor de vierde ronde van de FA Cup. The Hornets versloegen op eigen veld Newcastle United met 1-0. Aanvoerder Troy Deeney scoorde vlak voor rust de enige goal.

Manager Quique Sanchez Flores gunde Berghuis voor het bekerduel op Vicarage Road voor het eerst een basisplaats. Al na vier minuten gaf de Apeldoorner met een linker volley van iets buiten het strafschopgebied zijn visitekaartje af. Het schot scheerde rakelings over de lat.

Na 63 minuten werd Berghuis vervangen door Abdi.

Newcastle United trad aan met de Nederlanders Janmaat en Wijnaldum in de startopstelling. Siem de Jong viel in de 81e minuut in. (RK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *