Herkansing voor Nacer Chadli en Spurs

By | 10 januari 2016

Nacer Chadli is er zondagmiddag met Tottenham Hotspur nog niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de vierde ronde de FA Cup. Dankzij een late gelijkmaker van topscorer Harry Kane moet de voormalige AGOVV’er met zijn Londense club binnenkort via een replay tegen Leicester City proberen verder te komen in het Engelse bekertoernooi.

Op het moment dat Kane vanaf elf meter uit een strafschop de 2-2 scoorde, was Chadli al naar de kant gehaald door Mauricio Pochettino, de Argentijnse manager van de Londenaren. De oud-aanvaller van AGOVV Apeldoorn stond op White Hart Lane in de negende minuut aan de basis van de openingstreffer van de Spurs. Leicester-keeper Schmeichel verwerkte een uithaal van de Belg niet optimaal, waarna ex-Ajacied Christian Eriksen Tottenham op 1-0 bracht.

Wasilewski (19.) en Okazaki (48.) brachten de bezoekers uit Leicester tussentijds langszij.

Door een enkelblessure was Chadli in het najaar geruime tijd uit de running. Met invalbeurten pakte de Belgische EK-kandidaat recent zijn eerste speelminuten mee. “Het team doet het erg goed. Daar ben ik erg blij om, Ik maak daar graag deel van uit. Tottenham Hotspur is een grote club met veel goede spelers. Met de hoeveelheid wedstrijden die we de komende tijd spelen, hoop ik mijn speeltijd te krijgen”, sprak Chadli in de aanloop naar de cup tie op de website van zijn club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *