Gaat De Stentor eindelijk naar z’n lezers luisteren?

By | 15 januari 2016

Sinds de restyling van de krant neemt De Stentor het begrip regiosport steeds ruimer. Het is veel Apeldoornse lezers van de sportpagina’s van De Stentor al langer een doorn in het oog dat zij tegenwoordig uitgebreid maar ongewild geïnformeerd worden over het wel en wee van sportclubs uit Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk en andere plaatsen op de West-Veluwe. Apeldoornse clubs scoren daarentegen steeds slechter, zowel online als in de oude vertrouwde papieren krant.

De Stentor is vandaag gestart met een lezersonderzoek naar de regionale sportpagina’s op zijn website, www.destentor.nl. Doel is om te achterhalen wat websitebezoekers vinden van de opzet en inhoud van de sportpagina’s, met name die waar het de regionale sport betreft. De enquête is te vinden op de sportsectie van www.destentor.nl. Invullen is mogelijk tot en met zondag 24 januari. De uitkomsten moeten de redactie inzicht geven in wat niet goed gaat en wat beter kan.

Wie wil meedoen aan het lezersonderzoek moet wel over stalen zenuwen beschikken. Ik heb inmiddels zes vergeefse pogingen ondernomen om mij door de vragenlijst heen te worstelen, maar telkens slaat de zaak bij vraag 25 op tilt. De vraag of ik als Apeldoorns Stentorlezer voortaan ook geïnteresseerd ben in regionaal sportnieuws uit Wolvega of Schin-op-Geul in ‘mijn’ krant heb ik derhalve niet mogen beantwoorden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *