Deel Eagles-aanhang eist vertrek trainer

By | 15 januari 2016

Voor een deel van de aanhang van Go Ahead Eagles is de maat vol. Na de 1-2 thuisnederlaag tegen de beloften van PSV eisten de fans luidkeels het vertrek van trainer Dennis Demmers

Hoewel Demmers vrijdagavond een beroep kon doen op de nieuwelingen Adam Sorota en Darren Maatsen, stelden de Deventenaren in de eigen Adelaarshorst andermaal teleur. De openingstreffer van topscorer De Kogel (18.) gaf Go Ahead Eagles alles behalve vleugels. Sterker nog, de Deventenaren raakten het helemaal kwijt en gaven hun voorsprong jammerlijk uit handen.

Na de Bergwijns gelijkmaker in de 36e minuut deelde Vloet twaalf minuten na de pauze de genadeklap uit. Een dolend Go Ahead Eagles bleek niet bij machte verandering aan te brengen in deze score. Tot hoorbaar ongenoegen van menig supporter van de thuisclub.

Een gedachte over “Deel Eagles-aanhang eist vertrek trainer

  1. Jan Somers

    Even laten bezinken, beste fans, de competitie is nog lang! Besef dat de weg terug moeilijk is! Steun je club!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *