Extra concurrentie voor Steven Berghuis

By | 18 januari 2016

Slecht nieuws voor Steven Berghuis. De Apeldoorner krijgt er bij Watford een extra concurrent bij. De perspectieven voor Berghuis op een spoedige basisplaats lijken verder afgenomen nu de nummer twaalf van de Engelse Premier League Nordin Amrabat heeft aangetrokken.

Watford nam de Nederlandse Marokkaan maandag voor een bedrag van naar verluidt acht miljoen euro over van het Spaanse Malaga. Amrabat speelde eerder bij Huizen, FC Omniworld, VVV Venlo, PSV, Kayserispor en Galatasaray.

Berghuis komt tot dusverre weinig aan spelen toe voor zijn Engelse werkgever. In 22 competitiewedstrijden moest de Apeldoorner genoegen nemen met slechts vijf invalbeurten. Manager Quique Sanchez Flores nam Berghuis voor de uitwedstrijd van maandagavond bij Swansea City wederom niet op in zijn wedstrijdselectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *