Peter Bosz behoudt honderd procent score

By | 18 januari 2016
Bosz Maccabi

Peter Bosz pakte ook in zijn derde wedstrijd met Maccabi Tel Aviv de volle buit. De uitwedstrijd bij Hapoel Acre werd maandagavond omgezet in een 0-3 zege.

Ondanks een vroege rode kaart voor de thuisploeg slaagde het Maccabi van Bosz er pas twee minuten voor rust in om via Tal Ben Chaim op voorsprong te komen. In de tweede helft bouwden Nosa Igiebor (70.) en Shlomi Azulay (82.) de score verder uit voor de ploeg van de Apeldoornse trainer.

“We kunnen beter. Omdat het tempo te laag was creëerden we in de eerste helft weinig kansen. Zelfs met een man meer kostte het ons veel moeite om de wedstrijd open te breken. De wind maakte het nog eens extra lastig”, verklaarde Bosz na afloop.

Maccabi Tel Aviv blijft ook na de negentiende speeldag met één punt achterstand op koploper Hapoel Beersheva tweede in de Ligat ha’Al, de hoogste Israëlische speelklasse.

Bron: Maccabi Tel Aviv