Rollade als toetje bij uitstapje naar Drenthe

By | 3 februari 2016

Vandaag 14 jaar geleden

Op weg naar de landstitel bij de amateurs neemt de blauwe machine van Peter Bosz de hindernis Achilles 1894 zonder noemenswaardige problemen. Ted van Leeuwen kan tevreden zijn. Tijdens zijn eerste wedstrijd in charge ziet AGOVV pas aangestelde algemeen directeur Guido Janssen uitblinken.
Ik herinner me de partij in Assen vooral omdat ik zelf in de prijzen val. Een van de loten die ik vooraf koop, is goed voor een aangename surprise. Behalve een afgetekende 3-0 overwinning gaat er derhalve ook een smakelijke rollade vanuit Drenthe mee terug naar Apeldoorn.

3 februari 2002 Achilles 1894 – AGOVV

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *