Volleybalsters Coolen Alterno naar Final Four

By | 3 februari 2016

Coolen Alterno heeft zich woensdagavond geplaatst voor de Final Four in de nationale bekerstrijd. Ten koste van landskampioen VC Sneek stelden de Apeldoornse volleybalsters het ticket veilig voor het finaleweekend op 20 en 21 februari in Almere. Setstanden: 3-1 (25-22, 21-25, 25-21,25-20).

Na de nipte 3-2 nederlaag van een week eerder in Friesland stelde Coolen Alterno in eigen huis orde op zaken. In de vierde set was het voor de thuisploeg nog even flink schrikken toen Laure Obelink zich naar het zich liet aanzien ernstig aan haar knie blesseerde en van het veld moest worden gedragen.

Coolen Alterno won de nationale volleybalbeker al eens in 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *