Het oude liedje bij IJsselderby: 1-0 in laatste minuut

By | 10 februari 2016

Vandaag 8 jaar geleden

Bij de IJsselderby is het constant hetzelfde liedje. Je verwacht er van alles van, maar meestal valt zo’n clash tussen Olle en Go Ahead Eagles in de praktijk zwaar tegen. Zeker wanneer ze zich afspelen in de schaduw van de Peperbus, kennen de voorstellingen vaak hetzelfde scenario. Draken van wedstrijden, waarbij enkel op de tribunes met vuur wordt gespuugd. En waar de Zwolse zeges als het ware zijn voorgeprogrammeerd.
Op 10 februari 2008 is het zoals altijd. De staat van beleg is afgekondigd in de Overijsselse hoofdstad, Diederik Boer doet eng en Albert van de Haar scoort in de laatste minuut de enige goal van de wedstrijd. Inderdaad, een typische 0-0 wedstrijd eindigt zo toch in Zwols voordeel. Voor de zoveelste keer!

10 februari 2008 FC Zwolle – Go Ahead Eagles

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *