Monumentale tribune AGOVV in de steigers

By | 18 februari 2016

Bij AGOVV wordt druk gewerkt aan het herstel van de monumentale hoofdtribune. Het bijna 91 jaar oude bouwwerk krijgt een grondige facelift. De blikvanger van sportpark Berg en Bos staat daarom momenteel ook in de steigers. Het streven is om de tribune begin april weer in gebruik te nemen.

Zoals bijna alles in Apeldoorn-West een doorn in het oog is van de diverse wijkraden, kan uiteraard ook de renovatie van de tribune niet op goedkeuring rekenen. Destructieve buurtbaasjes willen het liefst de totale voetbalvereniging, die al sinds 1921 haar domicilie heeft aan de Laan van van Spitsbergen, zo snel mogelijk afbreken.

Op 25 februari viert AGOVV haar 103-bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *