Darmstadt 98, omdat we toch in de buurt waren

By | 10 maart 2016

Vandaag 15 jaar geleden

Als voorafje op Eintracht Frankfurt tegen Schalke 04 neem ik op zaterdag 10 maart 2001 met De Kleef eerst een kijkje in het Städtische Stadion am Böllenfalltor in Darmstadt. We zijn toch in de buurt. ’s Middags Regionalliga Süd, ’s avonds 30 kilometer noordelijker als hoofdmaaltijd een Bundesligaduel.
Die Lillien, de Darmstadtse lelies, maken in 2001 een enigszins verwelkte indruk. Vijftienjaar later is de voetbaltrots uit de Hessische stad helemaal opgebloeid en mag het zelf aantreden tegen de grote jongens. Tegen Eintracht Frankfurt en Schalke 04 in plaats van de Spielvereinigung uit Elversberg.
Het stadion ligt er naar verluidt tegenwoordig nog exact hetzelfde bij als op die maartse zaterdag destijds.

10 maar 2001 SV Darmstadt 98 – SpVgg Elversberg

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *