SC Heerenveen logische vervolgstap voor Streppel

By | 15 maart 2016

Zijn naam werd eerder al in verband gebracht met FC Groningen en Vitesse, Jurgen Streppel stapt het komende voetbaljaar echter over van Willem II naar SC Heerenveen. De oud-Apeldoorner dient zijn tot 2017 doorlopende contract in Tilburg niet uit en verhuist na de zomer naar Friesland.

De Leeuwarder Courant meldde dat beide partijen tot een akkoord zijn gekomen. In het Abe Lenstra stadion volgt Streppel Foppe de Haan op, die eerder dit seizoen de taken overnam van de opgestapte Dwight Lodeweges.

Vorige week gaf de voormalige speler van het Apeldoornse Columbia in een uitgebreid interview met De Stedendriehoek te kennen in de toekomst graag nog eens in het buitenland te willen werken. De Willem II-trainer liet daarbij doorschemeren dat hij voor zijn gevoel nog niet klaar is in Nederland. In dat kader bezien betekent SC Heerenveen een logische vervolgstap in zijn carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *