Pluim voor koploper AGOVV in Ermelo

By | 19 maart 2016

De ene Pluim traint mee, de andere pluim was er na afloop van de trainer. Jerry Cooke was zeer tevreden hoe zijn AGOVV zaterdagmiddag de lastige uitwedstrijd bij EFC ’58 tot een goed einde bracht en daarmee de koppositie in de derde klasse B verstevigde. De Blauwen wonnen met 1-2 in Ermelo en vergrootten daarmee hun voorsprong op naaste concurrent DSV ’61.

Het duurde tot de 82e minuut alvorens Julius Wille met een wonderschone uithaal in de linker kruising de score opende. Vier minuten later besliste Lars Hoekman het duel met een soloactie vanaf links definitief in het voordeel van de Apeldoorners. Beide doelpuntenmakers hadden eerder in de tweede helft ook al het aluminium getroffen. EFC’s late 2-1 was enkel nog van belang voor de statistieken.

Na negentien gespeelde wedstrijden voert AGOVV de ranglijst in de derde klasse B aan met 40 punten. DSV ’61, VSCO ’61 en ESC volgen op respectievelijk drie, zes en zeven punten, maar hebben elk een wedstrijd meer afgewerkt dan de Apeldoornse koploper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *