AGOVV benoemt Ton Peters tot lid van verdienste

By | 5 juli 2016
AGOVV Ton Peters

Ton Peters is maandagavond op de algemene ledenvergadering van AGOVV benoemd tot lid van verdienste. Met het toekennen van dit eerbewijs toont het bestuur zich erkentelijk voor alle inspanningen die de voormalige voorzitter heeft geleverd ten behoeve van de vereniging in de moeilijkste periode van haar bestaan.

Het ‘konijn’ dat Peters op de ledenvergadering van 21 februari 2013 uit zijn hoge hoed tevoorschijn toverde, droeg er in belangrijke mate toe bij dat AGOVV de grootste crisis uit haar bestaan overleefde. Een ander had waarschijnlijk al lang het bijltje erbij neergegooid vanwege de complexiteit van de problemen die de vereniging nadrukkelijk in haar voortbestaan bedreigden, Ton Peters niet. Ton beet zich er vanaf medio 2011 als een pitbull in vast, bewaarde de rust toen de nood het hoogst was en vond oplossingen waardoor AGOVV anno 2016 weer met een gerechtvaardigd optimisme vooruit kan blikken in de toekomst.

En dan te bedenken dat de zoon van de legendarische eerste elftalspeler Roelof Peters de vereniging eigenlijk alleen maar zijn diensten wilde aanbieden in de aanloop naar het jubileum ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan…

Naast Peters werden ook Wouter Vincent en Gerrit Pasman in de bloemen gezet. Vincent vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap van de vereniging. Pasman omdat hij al 40 jaar op de ledenlijst staat.

Bron: agovv.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *