Go Ahead Eagles maakt supporters weinig wijzer

By | 5 juli 2016

Go Ahead Eagles heeft dinsdagavond ook de tweede wedstrijd in de voorbereiding met ruime cijfers gewonnen. In Twello moest zondagtweedeklasser Voorwaarts er met 0-8 aan geloven.

Halverwege leidden de Deventenaren met 0-2 door twee doelpunten van Leon de Kogel. In de tweede helft bouwden de profs de score verder uit. Dzeper, Van Ewijk, Hendriks (2), Lambooij en Ten den legden de 0-8 eindstand vast.

Hoezeer het werkelijk voorwaarts gaat met de Eredivisiepromovendus, blijft voor de Eaglessupporters ook na het duel in Twello gissen. Wedstrijden tegen amateurclubs van het kaliber SV Terwolde (vijfde klasse) of Voorwaarts (tweede klasse) vergen niet het uiterste van de spelers die trainer Hans de Koning in de eerste twee oefenduels inzette. Ook de komende twee tests, zaterdag tegen het team VVCS in Terwolde en volgende week dinsdag tegen Sportclub Teuge, zal de Deventer aanhang naar verwachting weinig wijzer maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *