Fiorentina bevestigt akkoord met Kevin Diks

By | 5 juli 2016

ACF Fiorentina heeft dinsdagavond op haar website de komst van Kevin Diks officieel bevestigd. Met de mededeling Accordo raggiunto per Diks meldde violachannel dat de Serie A-club en de 19-jarige Apeldoornse rechtsachter van Vitesse overeenstemming hebben bereikt.

Diks’ werkgever Vitesse en de Italiaanse subtopper waren het eerder al eens geworden over de transfer van de verdediger. Volgens Italiaanse mediaberichten ontvangt de Arnhemse club een bedrag van 3 miljoen euro voor de Apeldoorner. Indien Diks de medische keuring doorstaat, tekent hij een contract voor de duur van vijf jaar bij de tweevoudig Italiaans landskampioen uit Florence.

Viola, ofwel de Paarsen, eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Serie A. Het plaatste zich op grond van deze eindklassering rechtstreeks voor de groepsfase van de Europa League.

Foto: http://it.violachannel.tv

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *