Jamarro Diks voor twee jaar naar AS Trenčin

By | 12 juli 2016

Een week nadat het Italiaanse Fiorentina broer Kevin overnam van Vitesse vervolgt ook Jamarro Diks zijn voetballoopbaan in het buitenland. De 21-jarige aanvaller van WSV tekent een contract van twee jaar bij de Slowaakse landskampioen AS Trenčin.

Het grillige Apeldoornse talent speelde zich tijdens zijn recente trainingsstage definitief in de kijker bij de club van voorzitter Tscheu la Ling. Met de woorden ‘Mijn lang gekoesterde wens is toch nog uitgekomen’, informeerde Diks zijn vrienden op facebook dinsdagavond over de opmerkelijke overstap die hij maakt van een degradant uit de Nederlandse eerste klasse naar een mogelijke Champions League-deelnemer.

Diks maakt zelfs al deel uit van de Trenčin-selectie die woensdagavond bij de Sloveense kampioen Olimpija Ljubljana de eerste wedstrijd speelt in de tweede kwalificatieronde voor de Koningsklasse.

Foto: AS Trenčin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *