Oranjevolleybalsters krijgen Topsporthal vol

By | 26 juli 2016

Het Nederlands vrouwenvolleybalteam heeft dinsdagavond voor een druk bezochte Topsporthal in het Apeldoornse Omnisportcentrum gezorgd. De tribunes stroomden vol bij de uitzwaaiwedstrijd van Oranjevolleybalsters tegen Zuid-Korea.

Meer dan tweeduizend toeschouwers zagen de ploeg van bondscoach Giovanni Guidetti met 3-1 zegevieren. Het betrof Oranjes laatste wedstrijd op Nederlandse bodem voor vertrek naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Opvallend was de aanwezigheid van het nodige securitypersoneel in de hal. Zelfs volleybaltoeschouwers ontsnappen inmiddels niet meer aan de toegenomen paranoia rondom publieksevenementen. Bij de ingang werden tassen van bezoekers binnenstebuiten gekeerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *