Zweeds avontuur voor Soufiane Laghmouchi

By | 31 augustus 2016

Soufiane Laghmouchi is deze week begonnen aan een Zweeds avontuur. Met de mededeling Holländsk anfallare i AFC maakte het uit een voorstad van Stockholm afkomstige AFC United de komst van de 26-jarige ex-AGOVV’er bekend.

Laghmouchi zat maandagavond al op de bank bij de door zijn nieuwe club met 1-2 gewonnen uitwedstrijd bij Ljungskile SK. Dit resultaat brengt AFC United op de derde plaats in de Superettan, de Zweedse Jupiler League.

Na al in de jeugd te hebben gespeeld voor AGOVV en de AGOVV/Vitesse jeugdacademie, speelde de 6-voudig Olympisch international van Marokko tussen 2010 en 2013 68 competitiewedstrijden voor de profs van AGOVV Apeldoorn. In deze reeks wedstrijden was de aanvaller uit Barneveld 6 keer trefzeker voor de Blauwen. Aansluitend beproefde Laghmouchi met wisselend succes zijn geluk bij FC Volendam en FC Emmen.

Foto Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *