Amzand en VIOS na vijf duels nog steeds puntloos

By | 1 oktober 2016

VIOS blijft voorlopig in de hoek zitten waar de klappen vallen. De ploeg van trainer Maikel Amzand verloor zaterdag ook zijn vijfde opeenvolgende competitieduel. Op eigen veld gingen de Vaassenaren met 0-2 onderuit tegen Blauw Geel ’55.

In de eerste helft liet VIOS de kansen om op voorsprong te komen onbenut. De thuisploeg werd na een overtreding in het Edese strafschopgebied eerst een glaszuivere penalty onthouden. Even later schoot Erik Koldenhof vrijstaand voor de goal hoog over. Kort na de hervatting ging het opnieuw mis voor de formatie van Amzand. Keeper Siebe Wiersma reageerde niet alert genoeg op een houdbaar schot van even buiten de zestien meter: 0-1. Halverwege de tweede helft sloegen de bezoekers nogmaals toe.

VIOS deelt nu de laatste plaats in de tweede klasse G met AGOVV (2-1 nederlaag bij Unicum). Komend weekend stuiten de enige nog puntloze ploegen uit de afdeling in Apeldoorn op elkaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *