Go Ahead Eagles draait warm op kunstgras

By | 15 november 2016

Vier dagen voor de uitwedstrijd bij Heracles mocht Go Ahead Eagles zich alvast een beetje uitleven op kunstgras. In Apeldoorn fungeerde zondagvierdeklasser Victoria Boys dinsdagavond als sparringpartner én schietschijf. Na een 0-6 bij rust liep de Deventer Eredivisionist uit naar een 1-14 eindstand.

In het ‘geheime’ oefenpotje trad Go Ahead Eagles op bijna volledige oorlogssterkte aan. Leon de Kogel, die vanwege achillespeesproblemen op 22 oktober tegen FC Twente voor het laatst in actie kwam, speelde de volledige tweede helft mee.

De ingevallen Sam Hendriks was na rust vijf keer trefzeker voor de Deventenaren. De overige goals kwamen op naam van Nieveld, Antonia (2), Maatsen (2), Brands, Teijsse, Ojamaa en De Kogel.

Ali Aygun mocht in de slotminuut de eer redden voor de Apeldoornse thuisclub.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *