Prima uitgangspositie volleyballers Dynamo

By | 18 januari 2017
dynamo_volleyballers

Draisma Dynamo heeft woensdagavond de heenwedstrijd in de achtste finales om de Challenge Cup winnend afgesloten. In een goed gevuld Omnisport bleven de Apeldoornse volleyballers IBB Polonia London met 3-1 de baas en verschaften zich zo een prima uitgangspositie om verder te bekeren in Europees verband.

Hoewel de equipe van coach Bas Hellinga niet z’n beste niveau etaleerde, kwam de overwinning geen moment in gevaar. In de derde set maakte Draisma Dynamo een 21-24 ongedaan, maar slaagde het er vervolgens niet in drie matchpoints te verzilveren. Setstanden: 25-20, 25-16, 27-29, 25-17.

De return wordt gespeeld op woensdag 1 februari in het Crystal Palace National Sports Centre in London.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *